Назад до новин

З Днем працівників освіти

Президія  Всеукраїнської  центральної  спілки  споживчих  товариств  та  ЦК  Профспілки  працівників споживчої кооперації України щиро вітають педагогічні та науковопедагогічні колективи кооперативних закладів вищої та фахової передвищої освіти з професійним святомДнем працівників освіти!

Шановні  викладачі,  вам  довірили  інтелектуальний  потенціал  країни.  Ви  виконуєте  відповідальну державницьку  справу  –  здійснюєте  освітню  та  професійну  підготовку  фахівців  за  різними  освітньо-професійними  програмами  та  рівнями  освіти,  забезпечуєте  всебічний  розвиток  молодої  людини  як особистості та громадянина.

Ваша праця є неоціненним внеском у майбутнє нашої країни. Ви не тільки навчаєте студентів знанням, але й виховуєте в них патріотизм, любов до Батьківщини та віру в краще майбутнє. Ваші лекції та семінари стають для них джерелом натхнення та підтримки, допомагають їм зберігати віру в себе та свої сили.

Дорогі  педагоги,  у  цей  святковий  день  хочемо  висловити  вам  глибоку  вдячність  і  повагу  за  ваш внесок у розвиток та підвищення конкурентоздатності кооперативної освіти, забезпечення якості освітніх послуг і формування  компетентностей  випускників,  створення  позитивного іміджу  споживчої  кооперації України.

Сьогодні,  долаючи  серйозні  виклики  у  час  повномасштабної  російської  агресії,  освітяни кооперативних  закладів   освіти, є  творцями нового  змісту  освіти, педагогічних  ідей, новітніх  технологій навчання й виховання.

Ми  розуміємо,  що  працювати  в  умовах  війни  надзвичайно  важко.  Багато  з  вас  змушені  були залишити свої домівки, працювати в нових умовах, часто без необхідних ресурсів. Але ви не здаєтеся, ви продовжуєте боротися за майбутнє наших студентів, за майбутнє України.

Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та натхнення. Нехай ваша праця приносить вам радість і задоволення, а ваші студенти радують вас своїми успіхами.

Нехай у ваших родинах панує мир, злагода та добробут!

Голова  Ради Всеукраїнської центральної            Голова ЦК Профспілки працівників

     спілки споживчих товариств                                споживчої кооперації України

Ілля ГОРОХОВСЬКИЙ                                               Ірина ЛОПУШАНСЬКА

наступна новина