Назад до новин

Привітання з Днем незалежності!

Шановні члени споживчих товариств, працівники і ветерани споживчої кооперації України!

 Президія Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств та Центральний комітет Профспілки працівників споживчої кооперації України щиро вітають вас з Днем незалежності!

 День проголошення незалежності – день народження нашої країни, час відліку національної державності. Цей знаменний день став поворотною віхою в історії Української держави. Безумовно, роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність.

Наша країна пройшла чимало випробувань, політичних та економічних змін, відчувала злети та падіння. Однак, ніякі негаразди не роз’єднали українців, не похитнули віру та не зламали дух.

 Нині перед нашою державою та її громадянами постали нові виклики та випробування, продиктовані неспровокованою військовою агресією сусідньої країни. Нам знову доводиться виборювати ціною тисяч життів військових та цивільних законне право жити на власній землі, розмовляти рідною мовою, мати свою державність та жити в країні свободи.

 У день свята дякуємо усім кооператорам, за ваш вклад та зусилля, за працю на підтримку і розвиток держави. Своїми вчинками ми пишемо історію України, а наші герої кожної хвилини виборюють незалежність, яка для нас є найвищою цінністю.

 Звичайні українці стали воїнами і б’ються за кожен сантиметр нашої землі. Надзусиллями виборюють право кожного з нас жити у самостійні демократичній державі за своїми законами і правилами. Тож особлива подяка воїнам, які сьогодні боронять і захищають наші кордони. Вічна шана і пам’ять всім, хто навічно залишився в строю.

 Щиро бажаємо Всім любити свою країну, шанувати і берегти нашу історію, і пам’ятати по ціну нашої Незалежності.

 Дорогі колеги зичимо миру й добробуту в нашому спільному домі, упевненості в завтрашньому дні!

Хай українській прапор замайоріє у кожному куточку нашої мирної і вільної країни!

 Слава Україні!

 Ілля ГОРОХОВСЬКИЙ

 Голова Ради Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств

 Ірина ЛОПУШАНСЬКА

 Голова ЦК Профспілки працівників споживчої кооперації України